Het wachten is voorbij

01 juni 2019

Nagelbijten hoeft niet meer, de selectiecommissie is eruit! Een recordaantal groepen schreef zich in voor het BALK TOPfestival 2019. En dus was het een fikse klus voor de organisatie om alle ingezonden video’s te bekijken. Uiteindelijk mogen maar liefst 68 groepen zich opmaken voor een optreden in de Rotterdamse De Doelen op 9 november en Fusion is er een van!

Dat duurt dus nog even, maar de voorbereidingen zijn bij ons inmiddels al in volle gang. Wat wordt onze setlist, welke choreografie komt erbij kijken en wat wordt onze outfit. Genoeg te doen dus voordat het zover is. Op de hoogte blijven? Kijk dan geregeld op onze website of check onze Facebook pagina.

Nader kennismaken met Henny

29 april 2019

Nader kennismaken met

De aftrap van onze nieuwe rubriek wordt gedaan door onze bariton Henny. Voor velen een bekend gezicht en dat kan ook bijna niet anders daar Henny al zo’n 11 jaar onderdeel uitmaakt van Fusion. De gezelligheid, eenheid van de groep en het feit dat zingen een geweldige manier van ontspannen is, zorgen ervoor dat Henny wekelijks steeds met veel plezier het repetitielokaal binnen stapt.

Zijn allereerst optreden zal hij niet snel vergeten: net binnen en meteen zijn allereerst solo. Als hij toen had kunnen verdwijnen… Naast zingend lid (en zoals onze volgers wellicht weten, soms ook rappend lid) vervult Henny momenteel ook de rol van voorzitter binnen het Fusion bestuur.

Tot slot enkele typische Henny-weetjes:

  • Favoriete nummer: Words "vanwege de prachtige opbouw van het tussenstuk en heerlijk om te zingen"
  • Mooiste herinnering: "Deelname aan Balk festival, blijft een mooie dag om te beleven"
  • Hoop: "Dat er spoedig mannen bij komen, zodat de mannenstem onderdeel kan blijven van Fusion"

Mochten jullie nog meer vragen hebben voor Henny, laat gerust een berichtje achter. Of beter nog, kom binnenkort naar een van onze optredens en maak daar een praatje met onze bariton

Nieuwe secretaris Gaby

03 april 2019

En vandaag maken we graag bekend dat Gaby het stokje van Jessica als secretaris heeft overgenomen!

Samen met voorzitter Henny en penningmeester Renate, vormt Gaby nu het Fusion bestuur.

Wij wensen Gaby veel plezier en succes in haar nieuwe rol. Als Fusion hebben wij er alle vertrouwen in!

Afscheid Jessica als bestuurslid

02 april 2019

Vanavond heeft Jessica tijdens onze Fusion jaarvergadering haar taken als bestuurslid overgedragen. Morgen maken we bekend wie haar plek in het bestuur gaat overnemen, maar dit bericht gebruiken we graag om Jessica nog even in het zonnetje te zetten!

Jessica heeft eerst de functie van penningmeester vervult en het laatste jaar de functie van secretaris. Jessica, bedankt voor je enorme inzet en enthousiasme als bestuurslid de afgelopen drie jaar! Je bent een topper!

Om onze fans gerust te stellen, Jessica blijft gewoon te zien en te horen tijdens onze aankomende optredens, want als zingend lid is Jessica nog lang niet uitgezongen!

BALK here we come?!

16 maart 2019

Ook dit jaar willen we natuurlijk graag meedoen aan het BALK TOPfestival, dat dit jaar gehouden wordt op zaterdag 9 november. Extra eis bij de inschrijving dit jaar is dat er 2 recente YouTube video's geplaatst moeten zijn, die door de inschrijvingscommissie kunnen worden beoordeeld.

De afgelopen weken hadden we ons al muzikaal gefocust op een 2-tal nummers, namelijk Vindo en Ken je mij. Deze zaterdag waren we allemaal present in de muziekschool Schunck* in Hoensbroek om de video opnames te maken.

Toch altijd spannend zoiets, zeker omdat we de volledige nummers dan zonder fouten moeten uitvoeren. Gelukkig was de vibe deze zaterdag goed en in redelijke korte tijd waren de opnames gereed in een kwaliteit waar we tevreden over waren. Het echte eindresultaat krijgen we binnenkort te zien, maar de ruwe opnames stemden ons al tevreden.

Nu afwachten of de inschrijvingscommissie van BALK ook onder de indruk is. We houden jullie natuurlijk op de hoogte!