Kinderkoor Fusion Kids

Bij Fusion weten wij natuurlijk als geen ander hoe fijn het is om te zingen. En vooral ook hoe leuk het is om dit in een groep te doen en met zijn allen iets heel moois neer te zetten. Dit plezier en enthousiasme in zingen willen wij heel graag doorgeven aan de volgende generatie. Daarom hebben wij besloten om een kinderkoor op te starten voor kinderen van 7 t/m 15 jaar oud, onder de vleugels van het volwassenenkoor Fusion. (*)

Zingt jouw kind graag, dan is het bij ons aan het juiste adres om onder leiding van onze professionele dirigente Esther Zaad, samen met leeftijdsgenoten, zijn of haar muzikale talent verder tot ontwikkeling te laten komen.

In de repetities zal onder andere aandacht zijn voor muzikale ontwikkeling, samenwerking en een gezond stemgebruik en werken we toe naar het eerste Fusion Kids concert in juni 2024. Het repertoire van het kinderkoor zal aansluiten bij het repertoire van Fusion. Dit is een zeer gevarieerd, sprankelend repertoire van popmuziek tot (licht) klassiek.

Fusion Kids repeteert elke dinsdagavond in het gemeenschapshuis van Limbricht, De gronckelstraat 1.

Om zoveel mogelijk tegemoet te kunnen komen aan de mogelijkheden en behoeften van de kinderen, is Fusion Kids onderverdeeld in 2 groepen:

Fusion Kids
Voor jongens en meiden van 7-10 jaar
Dinsdagavond 18:30 - 19:00 uur
De contributie bedraagt 11 euro per maand (**)

Fusion Kids+
Voor jongens en meiden van 11-15 jaar
Dinsdagavond 19:00 - 19:40 uur
De contributie bedraagt 15 euro per maand (**)

Wil jouw kind (7 t/m 15 jaar oud) dus graag kennismaken met zingen in een koor, onder de vleugels van (Limburgs koor van het jaar) Fusion en waarin gestreefd wordt naar echt goed (samen)zingen? Meld je kind dan nu aan via kids@koorfusion.nl

Iedereen is welkom, wij hebben er alvast ontzettend veel zin in!

(*) Vooralsnog is het kinderkoor op projectbasis van t/m juni 2024, met de mogelijkheid om er een permanent kinderkoor van te maken.

(**) Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen mee kunnen doen, ongeacht de thuissituatie. Voor huishoudens met een laag inkomen zijn financiƫle regelingen mogelijk voor deelname aan cultuur via een aantal fondsen. Hierover is meer informatie te vinden op de internetpagina van de gemeente waarin je woont. Wij zijn ook altijd bereid om hierin mee te kijken. Stel je dit op prijs, laat het dan vooral aan ons weten.