Nicole bedankt!

04 april 2018

Na bijna 4 jaar een bestuursfunctie binnen Fusion te hebben vervuld, draagt Nicole het stokje over.

Namens alle Fusion leden en bestuur danken wij Nicole voor haar inzet al die jaren! Gelukkig blijft ze gewoon actief zingen bij de alten, dus te missen hoeven wij haar niet!

Interesse om Fusion te boeken of samen een concert te organiseren? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op deze website.

Nieuwe sopraan Evelien Prevoo

27 maart 2018

Al enige weken is Evelien Prevoo, 31 jaar, mee aan het doen tijdens onze wekelijkse repetities in Limbricht.  Met haar krachtige stem en de gezelligheid die ze meeneemt is er een mooie match met Fusion. Het was natuurlijk al langer duidelijk dat het ging gebeuren, maar deze week is ze officieel 'aangenomen' als sopraan!

Evelien, van harte welkom bij Fusion, blij dat we elkaar gevonden hebben!

Sing-In Heel Vocaal

24 februari 2018

Op zaterdag 24 februari organiseerde Heel Vocaal hun jaarlijkse Sing-In. Zo'n kleine honderd zangers en zangeressen hadden in de voorafgaande weken al hun best gedaan om een 6-tal stukken (waaronder Biko, Suzanne en Joshua) in te studeren. Tijdens de Sing-In werden de nummers nog fijngeslepen door 4 dirigenten.

In een overvol Cultureel Centrum Don Bosco, werden ze vervolgens 's-avonds uitgevoerd. Maar niet voordat Fusion de avond had mogen openen met een uitgebreid optreden. We mochten maar liefst 3 kwartier op het podium staan, ruim voldoende om zowel het oude als het meest recente concoursprogramma ten gehoren te brengen. Daarbij gaf Esther Nieuwenhuysen op onnavolgbare wijze informatie over de verschillende nummers. Alle zangers, zangeressen en het overige publiek waren erg enthousiast, dat bleek wel uit het feit dat er geschreeuwd werd om een toegift. Met It takes a village sloten wij ons gedeelte af, waarna we nog konden genieten van het optreden verzorgd door de deelnemers van de Sing-In.

Op het foto gedeelte van onze website vind je nog enkele foto's van dit zeer onderhoudend optreden.

Wij zijn op zoek naar uitbreiding

01 februari 2018

Fusion is op zoek naar uitbreiding. Ben jij een hoge sopraan of een tenor en niet ouder dan 45 jaar, dan zing jij binnenkort misschien wel bij Fusion!

Wij zijn een enthousiaste groep van 17 zangers en zangeressen, die graag presteren maar zeker ook gezelligheid bieden. We repeteren op dinsdag van 20-22 uur in het gemeenschapshuis in Limbricht en hebben gemiddeld zo'n 10 optredens per jaar.

Alle informatie over Fusion (inclusief geluids- en beeldfragmenten) is terug te vinden op onze website. Heb je interesse, neem dan contact met ons op of kom eens vrijblijvend naar onze repetitie.

Een gezond en muzikaal 2018!

01 januari 2018

Na een zeer geslaagd en succesvol 2017 genieten we nu van een korte maar welverdiende break. We willen alle fans bedanken voor de steun in het afgelopen jaar en we wensen iedereen een gezond en muzikaal 2018!