Kerstprogramma geannuleerd

01 december 2021

We keken er enorm naar uit.... Echter de huidige corona omstandigheden hebben ons doen besluiten onze aankomende kerstconcerten te annuleren. Eenieder die al kaarten gekocht had, ontvangt zijn of haar geld retour.

Hopelijk nieuwe kansen in 2022! Daar hebben we al zeer speciale ideeën over, jullie horen van ons!

Fotosessie herfst

13 november 2021

Nu we al weer een tijd lang live aan het repeteren zijn en ons kerstconcert voor december op de planning staat, leek het ons een goed idee om een aantal leuke nieuwe foto's te maken van ons koor.

Dus trokken we op zaterdagmiddag onder leiding van top-fotograaf Harrie Lambrichts naar een bos net over de grens om mooie foto's te maken. Al snel bleek dat de herstkleuren van de bladeren een perfecte combinatie vormden met onze zwart-gele outfit. Over het resultaat zijn we zeer tevreden en we hopen dit ook binnenkort met jullie te delen.

Dan wordt een selectie van de beste foto's toegevoegd aan deze website. Ook zullen er nieuwe portretfoto's toegevoegd worden bij het ledenoverzicht. En natuurlijk gaan we het nieuwe fotomateriaal ook gebruiken voor onze nieuwsbrieven, flyers, posters en andere uitingen.

Benieuwd naar het resultaat? Heb dan nog even geduld totdat onze website wordt bijgewerkt met deze nieuwe foto's!

Rabo ClubSupport actie

04 oktober 2021

Ook dit jaar doet Fusion weer mee aan de Rabo ClubSupport actie. Een initiatief vanuit de Rabobank om verenigingen en stichtingen financieel te ondersteunen. En deze steun is zeker dit jaar, zeer welkom!

Ben jij lid van de Rabobank dan hopen wij op jouw steun. Van 4 tot 25 oktober kan gestemd worden. Wij zouden het fantastisch vinden als jij jouw stem laat horen tijdens deze actie! En hopelijk kunnen wij dan binnenkort, als dank, onze stemmen weer laten horen!

Prettige vakantie!

20 juli 2021

Het seizoen zit erop, afgelopen dinsdag hebben we onze laatste repetitie gehouden voor de zomervakantie. Het was natuurlijk een bijzonder jaar waarin we elkaar zoveel mogelijk zijn blijven zien en samen hebben gezongen.

Door corona was dat veel via Zoom, maar gelukkig hebben we inmiddels alweer enkele malen samen kunnen zingen, ofwel buiten ofwel in de Baptistenkerk waar voldoende ruimte is om te voldoen aan de huidige corona regels.

Deze dinsdag hebben we repetitietijd gehalveerd en zijn daarna super gezellig gaan borrelen bij een van onze meest gastvrije leden! En kijk nu zelf naar de foto, het was weer als vanouds. Een waardige afsluiting van een bijzonder seizoen.

We wensen iedereen een fijne vakantie en op 7 september gaan we, hopelijk weer gewoon samen live, starten met het volgende seizoen.

We zijn weer begonnen en nieuwe leden zijn van harte welkom

15 juni 2021

Afgelopen dinsdag 15 juni hebben we onze eerste gezamenlijk repetitie gehad! De eerste repetitie samen na een lange reeks van zoom-repetities. Uiteraard geheel volgens de richtlijnen, in de buitenlucht en met inachtneming van 1,5 meter. En dat alles op een schoolplein in Geleen, waar we, zolang we nog niet binnen mogen repeteren, gebruik van mogen maken!

We hebben genoten van het samen zijn en het samen zingen. Dit was iets dat we enorm gemist hebben de afgelopen maanden. En we zijn dan ook heel blij met deze eerste stap!

Nu het samen zingen weer is toegestaan, starten wij onze zoektocht naar nieuwe leden. Mannen en vrouwen onder de 45 jaar en met enige zangervaring verwelkomen wij graag op onze repetitie. Om sfeer te proeven en kennis te maken.

Interesse? Laat dan van je horen via het contactformulier op onze website. We repeteren op dinsdagavond van 20:00-22:00 uur.

Je bent van harte welkom!

Bestuurswissel

01 maart 2021

Gedurende de jaarvergadering, die net als vorig jaar via Zoom plaatsvond, heeft een bestuurswissel plaatsgevonden. Zo is Henny, na een zittingsperiode van 4 jaar, herkozen als voorzitter en hebben Gaby en Renate het stokje doorgegeven aan Janneke en Ton. En ook Jessica heeft aangeboden om het bestuur te gaan ondersteunen!

Via deze weg danken wij Gaby en Renate voor hun inzet en enthousiasme de afgelopen periode. Een bloemetje vonden we wel zeer op zijn plaats!

Tevens zijn we erg blij met het feit dat Henny zijn functie binnen het bestuur wilt voortzetten. Op naar een volgend muzikaal hoofdstuk...

En we gaan door!

01 februari 2021

Helaas hebben we nog steeds te maken met de Corona-maatregelen en dus zit fysiek repeteren er niet in. Maar omdat we elkaar en het zingen niet kunnen missen én we het van groot belang vinden om onze groep bij elkaar te houden, repeteren we nog steeds op wekelijkse basis via Zoom.

De afgelopen periode hebben we de repetitie een andere invulling gegeven, en heeft dirigente Esther ons via uitdagende ritme oefeningen meegenomen binnen het thema Ritme. Daarbij ingespeeld op het niveau binnen de groep. Een mooie aanvulling op onze basiskennis en een leuke afwisselende invulling in deze online repetitietijd. Benieuwd of dit zijn vruchten afwerpt, als we weer fysiek aan de gang kunnen!

Een groot DANKJEWEL

01 december 2020

Een groot DANKJEWEL aan alle Rabobank-stemmers. Dankzij jullie ontvangen we bijna 200 euro via de Rabobank Clubsupport actie, zeker in deze tijd zeer welkom.

De Rabobank doneert nog een extra geldprijs voor een ludieke foto of grappig filmpje en met deze foto hopen wij daar ook nog kans op te maken... Wie weet?

In elk geval bedankt namens ons allemaal!

Oproep nieuwe leden

24 september 2020

Nu we weer begonnen zijn met fysiek repeteren, zijn we ook weer op zoek naar zingende dames en heren! Wie heeft interesse om deze gezellige, fanatieke en soms gekke bende aan te vullen?

Wij zoeken nieuwe mensen, jonger dan 45 jaar en met enige zangervaring! We repeteren wekelijks op dinsdagavond.

Interesse om een keer te komen kijken of Fusion iets voor jou is? Meld je dan aan via de contact pagina op deze website!

Uiteraard hanteren wij strikte richtlijnen voor, tijdens en na de repetitie. Voor ieders gezondheid!

Mini concert Abshoven

16 september 2020

Na lange tijd hebben we weer enorm genoten van ons mini concert gisteravond in de buitenlucht! Op de mooie locatie Abshoven in Munstergeleen als verrassing voor een van onze leden. Fijn dat dit weer kan. Na het inzingen (waarvan een kleine video impressie) hebben we ons lid en partner en de overige gasten op het terras getracteerd op een drietal nummers uit ons repertoire.Interesse om een concert in de buitenlucht te organiseren? Neem dan contact met ons op en wie weet kunnen we samen iets leuks organiseren?

Weer fysiek aan het repeteren

08 september 2020

Na maanden online repeteren hebben ook wij de draad weer voorzichtig opgepakt. Op een alternatieve locatie en geheel volgens de richtlijnen. Zowel voor, tijdens als na de repetitie, dus met aandacht voor ieders gezondheid.

Het is even afwachten hoe de komende periode eruit gaat zien ten aanzien van repetities en optredens, maar nu genieten we vooral van het weer samen zingen!

Luuk geeft ons een inkijk in Japan en corona

22 mei 2020

De vaste volgers van Fusion weten waarschijnlijk wel dat een van onze leden, namelijk Luuk, tijdelijk in Japan zit samen met zijn vriendin Shiori. Hoe we in Nederland omgaan met de corona crisis weten we allemaal, maar Luuk geeft ons een inkijkje in Japan in het corona tijdperk:

"Nou, hoe het leven in Japan nu is... Het is hier niet zo erg als in Nederland. We kunnen nog steeds reizen en er bestaan geen bekeuringen voor buiten zijn. Dat mag hier wettelijk niet. De regering vraagt mensen gewoon ernstig rekening te houden met het coronavirus en heeft de noodtoestand afgekondigd in Tokyo en Kanagawa. Hoewel ze er niet wettelijk toe verplicht zijn, reageren mensen massaal op die oproep op allerlei creatieve manieren. De meeste mensen zijn gaan telewerken, maar mensen die dat niet kunnen, carpoolen bijvoorbeeld met mensen die geen auto hebben, zodat er minder mensen met het ov gaan.

De meeste restaurants zijn dicht, en de restaurants die open zijn bieden veelal afhaalmaaltijden aan, of hebben maar een deel van de tafels beschikbaar. Winkels en supermarkten hebben doorzichtige plastic zeilen om medewerkers van de klanten te scheiden.

Ikzelf leef op dit moment voornamelijk bij Shiori thuis. Aangezien we toch allebei moeten telewerken, hoeven we niet naar kantoor te reizen, dus werken we gezellig samen. Vlak voor alles hier op slot ging, zijn we nog op een korte vakantie naar Okinawa gegaan!

Ondertussen lijkt hier dit jaar het regenseizoen wat eerder te beginnen. Dat is niet zozeer vervelend omdat het veel regent, maar omdat daarna de zomerhitte begint. De eerste cicades hebben al van zich laten horen, dus ik verwacht dat we binnen een paar weken die hitte ook wel in gaan.

Al met al is het hier natuurlijk niet de normale gang van zaken, maar het voelt ook niet zo extreem als de verhalen die ik uit Nederland hoor.

Ik hoop dat het daar met iedereen goed gaat. Ik mis het samen zingen toch behoorlijk. Ik oefen hier wel eens. Er is een plek in de buurt tussen een school en een winkelcomplex waar geen mensen wonen, en ik dus niemand stoor als ik 's avonds even ga zingen.

Ik wens jullie allemaal alle goeds; let op jullie zelf en blijf gezond! Lieve groeten Luuk en Shiori"

Fusion in het Corona tijdperk

14 mei 2020

Ondanks dat we weinig nieuws te melden hebben, is er toch een nieuwe Fusion Nieuwsbrief uit met een muzikale groet van ons aan onze vrienden en vriendinnen in deze gekke tijd.

In de nieuwsbrief geven we een kijkje in hoe wij het zingen opgepakt hebben in een tijd waarin we elkaar niet fysiek kunnen zien en toezingen! Gelukkig hebben we hier een mooie oplossing voor gevonden. Benieuwd? Neem dan even de tijd om de nieuwbrief te lezen! Dit kan op deze site bij het overzicht van alle nieuwsbrieven. Wil je in de toekomst de Fusion nieuwsbrieven in je mailbox ontvangen, stuur dan een mail naar koorfusion@hotmail.com.

Ook wij Zoomen

07 april 2020

Ook tijdens deze Corona periode zitten wij niet stil. Vorige week was onze eerste Zoom sessie, deze stond nog in het teken van elkaar weer spreken na enkele weken en iedereen op de hoogte brengen van de toestand betreffende de gezondheid.

Deze week hadden we onze eerste echte repetitie via de digitale snelweg. Het was af en toe wat behelpen door een slechte verbinding of geluid dat niet bij iedereen tegelijk binnen kwam, maar wel fijn om weer samen bezig te zijn, al is het op afstand. Waar een wil is, is een weg. Voorlopig gaan we de repetities op deze manier doorzetten, een mooi alternatief nu we fysiek niet samen kunnen oefenen.

Winnaar huiskamerconcert

04 februari 2020

Normaal gesproken zijn jullie van ons gewend dat wij tijdens het kerstconcert bekend maken welke Vriend van Fusion het Huiskamerconcert heeft gewonnen. Dit keer hebben we besloten om het op een ander tijdstip te doen en wel afgelopen dinsdag tijdens onze repetitieavond. 

Wil jij weten wie dit keer de winnaar is, we maken het bekend in het volgende filmpje.Winnaar, gefeliciteerd, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.