Winnaar huiskamerconcert

04 februari 2020

Normaal gesproken zijn jullie van ons gewend dat wij tijdens het kerstconcert bekend maken welke Vriend van Fusion het Huiskamerconcert heeft gewonnen. Dit keer hebben we besloten om het op een ander tijdstip te doen en wel afgelopen dinsdag tijdens onze repetitieavond. 

Wil jij weten wie dit keer de winnaar is, we maken het bekend in het volgende filmpje.Winnaar, gefeliciteerd, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nieuwe leden gezocht!

09 januari 2020

Ben jij die zingende alt, sopraan, tenor of bas onder de 45 jaar die het zingen in een groep weer wilt oppakken? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn een gezellige en gemotiveerde groep die gezamenlijk toewerkt naar mooie optredens en geniet van samen muziek maken! Wij repeteren wekelijks op dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in het Gemeenschapshuis te Limbricht.

Interesse? Laat dan een reactie achter via ons contactformulier, wij nemen dan spoedig contact met je op! Ook als je twijfelt, meld je gewoon aan en kom eens vrijblijvend kijken en luisteren tijdens een repetitie of een van onze optredens! Wij kijken uit naar je komst!

Proost!

08 januari 2020

Vol enthousiasme zijn we gisteren aan een nieuw muzikaal jaar begonnen! Zin in een muzikaal 2020!

Via deze weg een groet van ons aan jullie en de beste wensen. Binnenkort brengen we jullie op de hoogte van onze plannen voor dit nieuwe jaar en cheers voor nu!