Een groot DANKJEWEL

01 december 2020

Een groot DANKJEWEL aan alle Rabobank-stemmers. Dankzij jullie ontvangen we bijna 200 euro via de Rabobank Clubsupport actie, zeker in deze tijd zeer welkom.

De Rabobank doneert nog een extra geldprijs voor een ludieke foto of grappig filmpje en met deze foto hopen wij daar ook nog kans op te maken... Wie weet?

In elk geval bedankt namens ons allemaal!

Oproep nieuwe leden

24 september 2020

Nu we weer begonnen zijn met fysiek repeteren, zijn we ook weer op zoek naar zingende dames en heren! Wie heeft interesse om deze gezellige, fanatieke en soms gekke bende aan te vullen?

Wij zoeken nieuwe mensen, jonger dan 45 jaar en met enige zangervaring! We repeteren wekelijks op dinsdagavond.

Interesse om een keer te komen kijken of Fusion iets voor jou is? Meld je dan aan via de contact pagina op deze website!

Uiteraard hanteren wij strikte richtlijnen voor, tijdens en na de repetitie. Voor ieders gezondheid!

Mini concert Abshoven

16 september 2020

Na lange tijd hebben we weer enorm genoten van ons mini concert gisteravond in de buitenlucht! Op de mooie locatie Abshoven in Munstergeleen als verrassing voor een van onze leden. Fijn dat dit weer kan. Na het inzingen (waarvan een kleine video impressie) hebben we ons lid en partner en de overige gasten op het terras getracteerd op een drietal nummers uit ons repertoire.Interesse om een concert in de buitenlucht te organiseren? Neem dan contact met ons op en wie weet kunnen we samen iets leuks organiseren?

Weer fysiek aan het repeteren

08 september 2020

Na maanden online repeteren hebben ook wij de draad weer voorzichtig opgepakt. Op een alternatieve locatie en geheel volgens de richtlijnen. Zowel voor, tijdens als na de repetitie, dus met aandacht voor ieders gezondheid.

Het is even afwachten hoe de komende periode eruit gaat zien ten aanzien van repetities en optredens, maar nu genieten we vooral van het weer samen zingen!

Luuk geeft ons een inkijk in Japan en corona

22 mei 2020

De vaste volgers van Fusion weten waarschijnlijk wel dat een van onze leden, namelijk Luuk, tijdelijk in Japan zit samen met zijn vriendin Shiori. Hoe we in Nederland omgaan met de corona crisis weten we allemaal, maar Luuk geeft ons een inkijkje in Japan in het corona tijdperk:

"Nou, hoe het leven in Japan nu is... Het is hier niet zo erg als in Nederland. We kunnen nog steeds reizen en er bestaan geen bekeuringen voor buiten zijn. Dat mag hier wettelijk niet. De regering vraagt mensen gewoon ernstig rekening te houden met het coronavirus en heeft de noodtoestand afgekondigd in Tokyo en Kanagawa. Hoewel ze er niet wettelijk toe verplicht zijn, reageren mensen massaal op die oproep op allerlei creatieve manieren. De meeste mensen zijn gaan telewerken, maar mensen die dat niet kunnen, carpoolen bijvoorbeeld met mensen die geen auto hebben, zodat er minder mensen met het ov gaan.

De meeste restaurants zijn dicht, en de restaurants die open zijn bieden veelal afhaalmaaltijden aan, of hebben maar een deel van de tafels beschikbaar. Winkels en supermarkten hebben doorzichtige plastic zeilen om medewerkers van de klanten te scheiden.

Ikzelf leef op dit moment voornamelijk bij Shiori thuis. Aangezien we toch allebei moeten telewerken, hoeven we niet naar kantoor te reizen, dus werken we gezellig samen. Vlak voor alles hier op slot ging, zijn we nog op een korte vakantie naar Okinawa gegaan!

Ondertussen lijkt hier dit jaar het regenseizoen wat eerder te beginnen. Dat is niet zozeer vervelend omdat het veel regent, maar omdat daarna de zomerhitte begint. De eerste cicades hebben al van zich laten horen, dus ik verwacht dat we binnen een paar weken die hitte ook wel in gaan.

Al met al is het hier natuurlijk niet de normale gang van zaken, maar het voelt ook niet zo extreem als de verhalen die ik uit Nederland hoor.

Ik hoop dat het daar met iedereen goed gaat. Ik mis het samen zingen toch behoorlijk. Ik oefen hier wel eens. Er is een plek in de buurt tussen een school en een winkelcomplex waar geen mensen wonen, en ik dus niemand stoor als ik 's avonds even ga zingen.

Ik wens jullie allemaal alle goeds; let op jullie zelf en blijf gezond! Lieve groeten Luuk en Shiori"

Fusion in het Corona tijdperk

14 mei 2020

Ondanks dat we weinig nieuws te melden hebben, is er toch een nieuwe Fusion Nieuwsbrief uit met een muzikale groet van ons aan onze vrienden en vriendinnen in deze gekke tijd.

In de nieuwsbrief geven we een kijkje in hoe wij het zingen opgepakt hebben in een tijd waarin we elkaar niet fysiek kunnen zien en toezingen! Gelukkig hebben we hier een mooie oplossing voor gevonden. Benieuwd? Neem dan even de tijd om de nieuwbrief te lezen! Dit kan op deze site bij het overzicht van alle nieuwsbrieven. Wil je in de toekomst de Fusion nieuwsbrieven in je mailbox ontvangen, stuur dan een mail naar koorfusion@hotmail.com.

Ook wij Zoomen

07 april 2020

Ook tijdens deze Corona periode zitten wij niet stil. Vorige week was onze eerste Zoom sessie, deze stond nog in het teken van elkaar weer spreken na enkele weken en iedereen op de hoogte brengen van de toestand betreffende de gezondheid.

Deze week hadden we onze eerste echte repetitie via de digitale snelweg. Het was af en toe wat behelpen door een slechte verbinding of geluid dat niet bij iedereen tegelijk binnen kwam, maar wel fijn om weer samen bezig te zijn, al is het op afstand. Waar een wil is, is een weg. Voorlopig gaan we de repetities op deze manier doorzetten, een mooi alternatief nu we fysiek niet samen kunnen oefenen.

Winnaar huiskamerconcert

04 februari 2020

Normaal gesproken zijn jullie van ons gewend dat wij tijdens het kerstconcert bekend maken welke Vriend van Fusion het Huiskamerconcert heeft gewonnen. Dit keer hebben we besloten om het op een ander tijdstip te doen en wel afgelopen dinsdag tijdens onze repetitieavond. 

Wil jij weten wie dit keer de winnaar is, we maken het bekend in het volgende filmpje.Winnaar, gefeliciteerd, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nieuwe leden gezocht!

09 januari 2020

Ben jij die zingende alt, sopraan, tenor of bas onder de 45 jaar die het zingen in een groep weer wilt oppakken? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn een gezellige en gemotiveerde groep die gezamenlijk toewerkt naar mooie optredens en geniet van samen muziek maken! Wij repeteren wekelijks op dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in het Gemeenschapshuis te Limbricht.

Interesse? Laat dan een reactie achter via ons contactformulier, wij nemen dan spoedig contact met je op! Ook als je twijfelt, meld je gewoon aan en kom eens vrijblijvend kijken en luisteren tijdens een repetitie of een van onze optredens! Wij kijken uit naar je komst!

Proost!

08 januari 2020

Vol enthousiasme zijn we gisteren aan een nieuw muzikaal jaar begonnen! Zin in een muzikaal 2020!

Via deze weg een groet van ons aan jullie en de beste wensen. Binnenkort brengen we jullie op de hoogte van onze plannen voor dit nieuwe jaar en cheers voor nu!