Ook dat is Fusion

21 december 2021

Natuurlijk was 2021 geen gemakkelijk jaar voor koren, vanwege Corona waren er grote periodes dat we alleen online konden repeteren en geplande concerten moesten helaas worden afgelast. Ondanks dat is toch duidelijk dat we als Fusion andere manieren zoeken om onze vereniging levend te houden.

Goed voorbeeld daarvan was onze jaarsafsluiting deze dinsdagavond. Alhoewel via Zoom, werd het een supergezellige avond waarbij iedereen uitgedost was in het thema Kerst. Allereerst hadden we al allemaal een "kerstpakket" ontvangen met heel veel lekkers en... 2 bingokaarten. Zo fanatiek als we zijn met zingen, zo fanatiek blijken we ook te zijn met spelletjes, maar de te winnen prijzen waren natuurlijk ook bijzonder!

Samengevat:

  • Knisperend haardvuur
  • Kerstmuziek
  • Eten en drinken
  • Bingokaart
  • Speciale gast
  • Leuke prijsjes
  • Geweldige deelnemers
  • Geweldige organisatie
We hebben allemaal genoten van de gezellige afsluiting van 2021, laat 2022 maar komen!

Fotosessie door Harrie Lambrichts

05 december 2021

Op 13 november verzamelde de hele club zich voor een fotosessie in de bossen nabij Höngen. Het weer was herfstachtig, echter ook het bladerdek was dat en dit sloot weer perfect aan bij onze geel-zwarte outfit.

Door het goede camera werk van Harrie Lambrichts zijn we zeer tevreden over het resultaat. Via Facebook heeft u al een klein voorproefje gezien, maar een overzicht van de mooiste foto's zie je nu op het foto gedeelte van onze website. En de regelmatige bezoeker van onze website had natuurlijk al lang gemerkt dat op diverse plekken de nieuwe foto's terugkomen. Neem ook maar eens een kijkje op het ledenoverzicht.

Veel kijkplezier

Kerstprogramma geannuleerd

01 december 2021

We keken er enorm naar uit.... Echter de huidige corona omstandigheden hebben ons doen besluiten onze aankomende kerstconcerten te annuleren. Eenieder die al kaarten gekocht had, ontvangt zijn of haar geld retour.

Hopelijk nieuwe kansen in 2022! Daar hebben we al zeer speciale ideeën over, jullie horen van ons!

Fotosessie herfst

13 november 2021

Nu we al weer een tijd lang live aan het repeteren zijn en ons kerstconcert voor december op de planning staat, leek het ons een goed idee om een aantal leuke nieuwe foto's te maken van ons koor.

Dus trokken we op zaterdagmiddag onder leiding van top-fotograaf Harrie Lambrichts naar een bos net over de grens om mooie foto's te maken. Al snel bleek dat de herstkleuren van de bladeren een perfecte combinatie vormden met onze zwart-gele outfit. Over het resultaat zijn we zeer tevreden en we hopen dit ook binnenkort met jullie te delen.

Dan wordt een selectie van de beste foto's toegevoegd aan deze website. Ook zullen er nieuwe portretfoto's toegevoegd worden bij het ledenoverzicht. En natuurlijk gaan we het nieuwe fotomateriaal ook gebruiken voor onze nieuwsbrieven, flyers, posters en andere uitingen.

Benieuwd naar het resultaat? Heb dan nog even geduld totdat onze website wordt bijgewerkt met deze nieuwe foto's!

Rabo ClubSupport actie

04 oktober 2021

Ook dit jaar doet Fusion weer mee aan de Rabo ClubSupport actie. Een initiatief vanuit de Rabobank om verenigingen en stichtingen financieel te ondersteunen. En deze steun is zeker dit jaar, zeer welkom!

Ben jij lid van de Rabobank dan hopen wij op jouw steun. Van 4 tot 25 oktober kan gestemd worden. Wij zouden het fantastisch vinden als jij jouw stem laat horen tijdens deze actie! En hopelijk kunnen wij dan binnenkort, als dank, onze stemmen weer laten horen!

Prettige vakantie!

20 juli 2021

Het seizoen zit erop, afgelopen dinsdag hebben we onze laatste repetitie gehouden voor de zomervakantie. Het was natuurlijk een bijzonder jaar waarin we elkaar zoveel mogelijk zijn blijven zien en samen hebben gezongen.

Door corona was dat veel via Zoom, maar gelukkig hebben we inmiddels alweer enkele malen samen kunnen zingen, ofwel buiten ofwel in de Baptistenkerk waar voldoende ruimte is om te voldoen aan de huidige corona regels.

Deze dinsdag hebben we repetitietijd gehalveerd en zijn daarna super gezellig gaan borrelen bij een van onze meest gastvrije leden! En kijk nu zelf naar de foto, het was weer als vanouds. Een waardige afsluiting van een bijzonder seizoen.

We wensen iedereen een fijne vakantie en op 7 september gaan we, hopelijk weer gewoon samen live, starten met het volgende seizoen.

We zijn weer begonnen en nieuwe leden zijn van harte welkom

15 juni 2021

Afgelopen dinsdag 15 juni hebben we onze eerste gezamenlijk repetitie gehad! De eerste repetitie samen na een lange reeks van zoom-repetities. Uiteraard geheel volgens de richtlijnen, in de buitenlucht en met inachtneming van 1,5 meter. En dat alles op een schoolplein in Geleen, waar we, zolang we nog niet binnen mogen repeteren, gebruik van mogen maken!

We hebben genoten van het samen zijn en het samen zingen. Dit was iets dat we enorm gemist hebben de afgelopen maanden. En we zijn dan ook heel blij met deze eerste stap!

Nu het samen zingen weer is toegestaan, starten wij onze zoektocht naar nieuwe leden. Mannen en vrouwen onder de 45 jaar en met enige zangervaring verwelkomen wij graag op onze repetitie. Om sfeer te proeven en kennis te maken.

Interesse? Laat dan van je horen via het contactformulier op onze website. We repeteren op dinsdagavond van 20:00-22:00 uur.

Je bent van harte welkom!

Bestuurswissel

01 maart 2021

Gedurende de jaarvergadering, die net als vorig jaar via Zoom plaatsvond, heeft een bestuurswissel plaatsgevonden. Zo is Henny, na een zittingsperiode van 4 jaar, herkozen als voorzitter en hebben Gaby en Renate het stokje doorgegeven aan Janneke en Ton. En ook Jessica heeft aangeboden om het bestuur te gaan ondersteunen!

Via deze weg danken wij Gaby en Renate voor hun inzet en enthousiasme de afgelopen periode. Een bloemetje vonden we wel zeer op zijn plaats!

Tevens zijn we erg blij met het feit dat Henny zijn functie binnen het bestuur wilt voortzetten. Op naar een volgend muzikaal hoofdstuk...

En we gaan door!

01 februari 2021

Helaas hebben we nog steeds te maken met de Corona-maatregelen en dus zit fysiek repeteren er niet in. Maar omdat we elkaar en het zingen niet kunnen missen én we het van groot belang vinden om onze groep bij elkaar te houden, repeteren we nog steeds op wekelijkse basis via Zoom.

De afgelopen periode hebben we de repetitie een andere invulling gegeven, en heeft dirigente Esther ons via uitdagende ritme oefeningen meegenomen binnen het thema Ritme. Daarbij ingespeeld op het niveau binnen de groep. Een mooie aanvulling op onze basiskennis en een leuke afwisselende invulling in deze online repetitietijd. Benieuwd of dit zijn vruchten afwerpt, als we weer fysiek aan de gang kunnen!