Workshop regie

23 maart 2024

Afgelopen zaterdag hadden we een regie workshop onder de bezielende leiding van Marjolein Marzacu. Marjolein is verbonden aan het Utrechtse Dekoor en zorgt daar voor de presence en verbinding met elkaar op het podium, waarin ze vaak op zoek gaat naar vernieuwing en een rauw randje. Met de regies komt de muziek dan nog meer binnen.

De focus lag deze dag op de regie voor de nummers Shiver (van Ed Sheeran) en Back in the water (van HAEVEN). Marjolein was (is) vol enthousiasme en energie en dit sloeg meteen over op de hele groep. Zij voelde precies aan welke regie nodig was bij elk lied en leerde ons dat we vooral moeten uitstralen wat we zingen. Daarbij werden de randjes opgezocht en moest iedereen ook uit zijn comfort zone treden.

Na een korte pauze (met vlaai!) ging de workshop verder en na 3 inspannende en zeer leerzame uren ging iedereen moe maar voldaan naar huis. Wat hadden we veel geleerd en de resultaten gaan jullie in de komende tijd zien op het podium. En Marjolein, super bedankt voor deze middag!

Fusion samen met Powerized op poppodium Volt

29 januari 2024

Powerized is een Nederlandse pop band met een basis in Breda. De band, bestaand uit Nick Holleman, Thom Schotel and Ralph Adriaansen speelt energievolle pop op een eigen manier. Het multi-instrumentele trio geeft gevarieerde shows, zowel muzikaal als visueel.

Op vrijdag 12 april treedt Powerized op in poppodium Volt in Sittard en dat samen met Fusion! Naast Fusion zal ook de slagwerkgroep van de drumband St. Caecilia onderdeel zijn van een spetterend optreden.

Dit gaat dus heel speciaal worden en wij hebben er erg veel zin in. Dit kun je verwachten deze avond: muziek van Powerized, P!nk, Imagine Dragons, Nothing But Thieves en meer! Naast gezamelijke nummers zal Fusion ook eigen nummers brengen, dus het gaat hoe dan ook een spektakel worden.

Tickets voor dit evenement kun je hier bestellen: tickets Powerized

Powerized - Better Than You Tour